HOS Green

Hem » Okategoriserade » Om stearin – en bok av Hanna Green

Om stearin – en bok av Hanna Green

Auto translate

Om bloggen

Välkommen hit! Mitt namn är Stefan Green och är teolog och exeget. Mer om mig kan du läsa under flikarna ovan: Om mig…, Engagemang och Publikationer

Det du kan förvänta dig här är: en hel del exegetik, bibelteologi, en del bibelarkeologi, men också annat som intresserar mig.

Du får gärna kommentera det jag publicerar, så att vi kan ha en dialog. Jag förbehåller mig däremot rätten att avvisa kommentarer som bedöms som respektlösa, olämpliga och som ligger utanför syftet med denna blog.

Bloggarkiv

Hanna var en pysselmänniska och älskade att vara kreativ med sina händer. När hon fick besked om bröstcancer 2012 och tuffa behandlingar inleddes behövde hon göra något under sina sjukskrivningsperioder, när hon orkade. Stearin blev det hon började experimentera med hemma i köket och småningom föddes idén om en bok. Förlag vara intresserade att publicera men vår ekonomi tillät inte att boken blev verklighet. När sedan metastaser hade spridit sig i hennes kropp orkade hon inte längre utan la ner projektet i lite av besvikelse.

Det fanns ett färdigt manus och en hel del bilder vara tagna av Lotta Anelid. Efter att Hanna dog den 3 maj 2020, började jag så småningom att fundera på hur allt material ändå kunde publiceras. Med gemensam insats från hennes närmaste familj, släkt (ex Anders Dejke) och familjevän (Tony Larsdal) är nu boken verklighet, vilket är en fantastisk upplevelse.

Avkastning av boken kommer oavkortat att gå till #Cancerfonden och på det viset hedra Hannas minne. Det är alltså inte tänkt som en inkomstkälla för mig. Är du intresserad av denna bok så finns den att köpa på Bokus.com och Adlibris.com.

https://www.bokus.com/…/stearin-sa-mycket-mer-an-bara…/

https://www.adlibris.com/…/stearin—sa-mycket-mer-an…


1 kommentar

  1. […] Läs hela inlägget av HOS Green här –> Om stearin – en bok av Hanna Green […]

    Gilla

Lämna en kommentar